Day Off Comedy Club – Hugleikur Dagsson – Son of the day - Day Off Comedy Club Turku - Turku la 04.05.2019 klo 20:00

Esiintyjät: Hugleikur Dagsson

Liput 22,50

Day Off Club on on uusi live klubi Turussa, jossa nähdään tasaisin väliajoin komiikkaa, stand uppia ja kaikkea mitä ihminen tarvitsee nauraakseen. Klubin on perustanut yksi suomen pitkäaikaisimmista stand up koomikoista Mika Eirtovaara, joka takaa että illan esiintyjät ovat pelkkää priimaa. Tunnelma klubilla on henkeäsalpaavan lämmin ja intiimi.

Esityksen kesto n. 2 tuntia sis.väliajan. K-18. paitsi 4.5. ilta, kesto 60min.
Kaikkien iltojen esitykset alkavat klo 20.00 paitsi 11.5. ilta.
Day Off, Brahenkatu 20 A, 20100 TURKU

HUGLEIGUR DAGSSON – Son of the day
Hugleikur Dagsson syntyi talvella 1977 pohjoisessa Islannista. Happi ja haiden syöminen ovat hänen taiteellista polttoainettaan. Hugleikur valmistui Islannin Akatemiasta vuonna 2002 ja on nykyään tunnustettu koomikko, sarjakuvapiirtäjä, käsikirjoittaja ja ohjaaja. Hän on julkaissut kolmisenkymmentä kirjaa, enimmäkseen mustan huumorin sarjakuvateoksia ja komiikkakirjoja. Hän on myös kirjoittanut kolme näytelmää, ohjannut oman animaatio tv-sarjan ja on osana poikabändiä. 
Hugleikur on tehnyt stand upia jo vuosikymmenen ja tehnyt kaksi täyspitkää kokoillan taltiointia. Hugleikurin tyyliä on kuvailtu siivottomaksi mutta ystävälliseksi. Hänen materiliaansa sisältää mm. outoja seksitabuja Stars Warsista, Tinderin loputonta karmeutta sekä keliaakkojen traagista ahdinkoa. Koska Islannista on yleisö jo loppunut, Hugleikur on päättänyt tuoda komiikkansa Euroopan mantereeelle englannin kielellä. Sinua on varoitettu.

Esityksen kesto n.60min, ei väliaikaa. K-18.

Pin It on Pinterest

Share This