Nelosen Stand Up! -ohjelman toinen kauden lähtee käyntiin tänään, torstaina 21.9. Nelosella klo 22. Ohjelman tuotantotiimi on jupissut kauden koomikoista heidän selkiensä takana, ja koska me emme paljoa yksityisyydestä piittaa, paljastamme teille pari pätkää suljettujen ovien tuolla puolen käydyistä keskusteluista.

 

”Ketkä koomikot on teille jääneet erityisesti mieleen tältä kaudella?”

”No ainakin Marko Kämäräinen. Marko ei ole tehnyt pitkään aikaan ja on tullut takaisin stand upiin nyt entistä parempana. Marko kyllä kannattaa nähdä, se on yksi mun suosikkikoomikoista. Marko on Marko, hyvällä tavalla.”

”Mun mielestä Riku Sottinen oli kyllä hyvä. Rikun keikka oli semmonen… primitiivisen häiriintynyt. Ja sitten kuitenkin ihan puskista aika älykäs. Kai. Hiton hauska se ainakin oli.”

”Mutta siis Joni Koivuniemi ainakin, ehdottomasti. Joni puhuu niin henkilökohtaisista asioista niin hienolla tavalla, että sellaista ei ole ennen Suomessa nähty. Varsinkaan tv:ssä.”

“Niinpä! Myös Jamie MacDonaldin materiaali on erittäin henkilökohtaista. Ja hyvin tehtyä.”

”Kyllä Anitta Ahonen on pakko tässä mainita. Anitta ei lopeta myllytystä ensimmäiseen paheksuvaan henkäykseen, eikä vielä toiseenkaan. Se on kova.”

Heikki Viljalla on tosi hyviä lapsiperhearkeen istuvia oivalluksia. Ja Matti Patronen on älyttömän sympaattinen.”

”Näistä uusista tuli mieleen ekana Tommi Ylimäinen. Se on jotenkin tehokas ja siekailematon naurattaja. Ei mitään kinkkistä kikkailua vaan aidot, isot ja odottamattomat punchit.”

”Ja siis Aatu Raitalalla on kyllä ihan omanlaisensa maailma.”

 

 

Stand Up! -komiikkashow’n toinen tuotantokausi polkaistaan käyntiin to 21.9. klo 22 Nelosella. Uusintoja pyörii la klo 23:15 (JIM), ti klo 00:00 (Nelonen) sekä ke klo 23:05 (JIM). Jaksot tulevat myös ilmaiseksi nähtäville Ruutu.fi-palveluun.