Bäkkärin #klassikkovitsi-palstalla haastetaan stand up -koomikot keksimään uusia vitsejä vanhoihin vitsiasetelmiin. Tällä kertaa vuorossa on Heikki Vilja, aiheenaan anoppivitsit.

Heikki Viljan stand up -ura alkoi toden teolla vuonna 2011 Vuoden tulokas -pystin voiton myötä. Hänet ryöstettiin välittömästi klubi- ja yrityskeikoille. Sittemmin mies on bongattu mm. Naurun tasapainon viimeisimmän kauden finalistina ja Kallio Komedibolagetin isänä. Heikki on toki mukana myös Stand Up! -ohjelmassa, niin menneellä kuin tulevallakin tuotantokaudella.

 

Vaan eihän meidän Heikistä pitänyt puhua vaan anopeista – asiaan siis. Kerropas Heikki, että…

…paljonko on anopin ihannepaino?

Olematon.

Mitä yhteistä on omenalla ja anopilla?

Molemmista voi löytyä matoja.

Mitä eroa on anopilla ja sikarilla?

Sikariaskissa on varoituskuvat ja -tekstit. Anopeissakin pitäis olla: “Tältä näyttää 15 vuotta anoppia kestänyt.”

Mistä tietää, että anoppi on tulossa kylään?

Siitä, että olen itse lähdössä.

Kuinka monta anoppia tarvitaan vaihtamaan hehkulamppu?

Yksikin on liikaa.

Mitä sinulla on, jos näet anoppisi peittyneenä hartioita myöten betoniin?

Hyvä päivä?

Kävelin kadulla vaimoni kanssa, ja näin kuusi miestä hakkaamassa anoppiani. ”Mene auttamaan!”, huusi vaimoni. Minä sanoin, että…

En mene. Äitisi on inhottava ihminen ja vihaa koiria sekä muita söpöjä olentoja. Äitisi sydän on musta ja kylmä kuin jää. Olet itse samanlainen ja minä lähden nyt. Otan lapset mukaan. Se on nyt ohi. Sinä kohtelet minua vain lihapalana, vain siksi että olen niin seksikäs herkkupala. Ite aiheutit tämän. Älä saatana soittele!!!

…anteeksi. Menen auttamaan.

 

 

Tule katsomaan Heikki Viljan ja 20:n muun koomikon tv-taltiointikeikkoja Kulttuuriareena Glorialle 25.–26.8! Mukana mm. André Wickström, Mika Eirtovaara, Heli Sutela, Ilari Johansson ja Matti Patronen. Liput huokeat 12,50 € – klikkaa tästä lippukauppaan!