Kuu kiurusta kesään, västäräkistä vähäsen pikkujouluun. Nyt on loistava hetki aktivoitua kaveriporukan tai yrityksen pikkujoulujen varauksen kanssa, sillä..:

Teksti Anni Sarasti

via GIPHY

…Suomen kesä on edelleen lyhyt ja joulu tulee tänäkin vuonna ennen kuin ehdit kissaa sanoa.

Joulunalusstressi on koko ihmiskunnan kirjon läpäisevä ilmiö, jonka torjunta kannattaa aloittaa välittömästi. Ole se tyyppi, jolla on sentään edes pikkujoulujen järjestelyt hoidossa, kun kaikki muu kaatuu päälle.

via GIPHY

…pikkujoulukauden esitysten parhaat paikat ovat kaupan nyt.

Parhaiden esitysten parhaista paikoista käydään kauppaa jo toukokuussa. Parhaita esityksiähän ovat sellaiset, joissa esiintyvät mm. stand up -koomikot André Wickström, Jaakko Saariluoma, Matti Patronen ja Ali Jahangiri ja joihin voi sisällyttää kolmen ruokalajin illallisen (näin riippumattomassa journalistisessa mediassa ohimennen ilmaistuna). Nyt varaaville seurueille järjestyy vielä yhteinen illallispöytä ja hyvät katsomopaikat.

…se vie vain pari minuuttia.

Kaikki pikkujoulujärjestelyt hoituvat kahdessa minuutissa, kun valitset Suomi nauraa -pikkujoulut. Lippupisteen ryhmämyynti vastaa numerossa 0600 900 900 ja kysyy sinulta käytännössä vain pari helppoa täsmäkysymystä: tapahtumaillan ja ryhmän koon. Voit myöhemmin tarkentaa lähtijämäärää.

…vältät turhan demokraattisen lässytyksen, ainakin aiheesta pikkujoulut

Juuri nyt voisit hiljaisen hyväksynnän vallitessa päättää pikkujouluohjelmasta mielivaltaisesti, sillä ketään (toistan: ei ketään) kiinnosta keskustella kanssasi aiheesta ”mitä tehtäisiin pikkujouluissa” toukokuussa.

 

 

Suomi nauraa! -pikkujoulut Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Lahdessa

Parhaat pikkujouluillat nyt varattavissa 2–500 hlö seurueille
Liput alk. 28 €, illallispaketin sisältävät liput alk. 129 €
Liput Lippupisteestä: 0600 900 900 (1,98 €/min +mpm/pvm), yritys- ja ryhmämyynti ryhmat@lippu.fi

HELSINKI, Finlandia-talo
17.11. – klikkaa lippukauppaan
24.11. – klikkaa lippukauppaan
1.12. – klikkaa lippukauppaan

Lavalla Jaakko Saariluoma, André Wickström, Matti Patronen, Ali Jahangiri, Anitta Ahonen, Tomi Haustola ja Tomi Walamies

TAMPERE, Tampere-talo 23.11. – klikkaa lippukauppaan
Lavalla Jaakko Saariluoma, André Wickström, Matti Patronen, Ali Jahangiri, Anitta Ahonen, Tomi Haustola ja Tomi Walamies

LAHTI, Sibeliustalo 1.12. – klikkaa lippukauppaan
Lavalla Jaakko Saariluoma, André Wickström, Matti Patronen, Ali Jahangiri, Anitta Ahonen, Tomi Haustola ja Tomi Walamies

TURKU, Turun Konserttitalo 9.12. – klikkaa lippukauppaan
Lavalla Jaakko Saariluoma, Matti Patronen, Ali Jahangiri, Jack Björklund, Anitta Ahonen, Tomi Haustola ja Tomi Walamies