Eddie Izzard – Wunderbar – Helsinki - Finlandia-talo - Helsinki ma 08.04.2019 klo 20:00

Esiintyjät:

Liput 54/49

K-15

Stand up -koomikko Eddie Izzard ottaa jälleen universumista mittaa ja aloittaa uuden, kansainvälisen komediakiertueensa Wunderbar. Suomeen hän saapuu maanantaina 8.4.2019

Eddie Izzard palaa juurilleen viisi vuotta sen jälkeen, kun hänen edellinen kiertueensa Force Majeure teki komedian historiaa ja vieraili 45 maassa, 50 Yhdysvaltain osavaltiossa ja vieläpä neljällä kielellä! Force Majeure oli näin ollen kaikkien aikojen laajin komediashow. Eddie Izzardin uusi, erittäin henkilökohtainen show Wunderbarsaa voimansa hänen uniikista, täysin surrealistisesta näkemyksestään elämään, rakkauteen ja historiaan sekä teoriastaan universumista.

Wunderbar sai alkunsa Seinen La Nouvellessa, kelluvassa teatterissa Pariisissa Seine-joen rannalla, missä Eddie ryhtyi improvisoimaan uutta esitystään ranskan kielellä. Seuraavaksi hän vaihtoi maata ja jatkoi show’nsa kehitystyötä, nyt improvisoiden Berliinissä saksaksi. Ja nyt, englanninkielisen jatkokehittelyn jälkeen Eddie on valmis jakamaan Wunderbarinmaailman kanssa … toki varmistaen sen, että esityskieli soveltuu kohdemaahan!

“Se hetki koittaa pian, jolloin minun täytyy vetäytyä hetkeksi tästä kaikesta poliittista elämääni varten. Mutta ennen sitä  haluan antaa katsojilleni eri puolilla maailmaa parhaat stand up -show’t mitä suinkin voin, erityisesti näinä Brexit-vihan ja Trump-vihan aikoina. Uusi esitykseni kattaa kaiken ihmisen viimeisestä 100 000 vuodesta aina puhuviin koiriin ja supersankarieläimiin saakka. Odotan kovasti, että pääsen kohtaamaan kaikki teidät uudelleen”, Eddie Izzard sanoo.

Eddie Izzard on yksi maailman kunnioitetuimmista koomikoista. Hän on esiintynyt loppuunmyydyille katsomoille kaikkialla maailmassa aina Shanghaita ja Mumbaita myöten, mukaanlukien esitykset New Yorkin Madison Square Gardenilla ja Los Angelesin Hollywood Bowlissa.

Wunderbar on herkullinen katsaus Eddie Izzardin surrealistiseen fantasiamaailmaan. Luvassa on mitä korkeimman tason älyllinen hullunmylly.

*** WUNDERBAR -esitys EI sovellu natseille


Helsinki, Finlandiatalo – Maanantai 8.4.2019 klo 20.00

Liput 59 € / 49 € (sis. toimitusmaksun alk.1€) Liput myy Lippupiste

Liput tulevat myyntiin maanantaina 5.11.2018 kello 09.00 – Suositusikäraja K-15

Maailmankiertueen tuotanto: Mick Perrin Worldwide – Helsingin esityksen tuotanto: Suomen Stand Up Club Oy

Pin It on Pinterest

Share This