Kathy Griffin – Laugh Your Head Off - Peacock-teatteri - Helsinki to 23.11.2017 klo 19:00

Esiintyjät: Kathy Griffin

Liput 49 / 39 €

K-18

Lipunmyynti alkaa Lippupisteessä Pe 1.9. klo 9:00

Hän puhuu nyt! Kahden Emmyn, yhden Grammyn, vuosikymmeniä kestäneen tv-uran ja lukuisten kiertueiden jälkeen Kathy Griffin huomasi yhtäkkiä olevansa kysytympi kuin koskaan.

Hän lähtee ensimmäiselle maailmankiertueelleen aseistettuna kertomuksella siitä surullisenkuuluisasta ja ristiriitaisesta valokuvasta, mistä hänet täälläkin muistetaan. Nyt tämä tulinen punatukkainen amerikkalaiskomedienne kertoo tuon kuvan sekä sitä seuranneen myrskyn tarinan ja ruotii samalla pop-kulttuurin ilmiöt. Maailmanlaajuinen Laugh Your Head Off -kiertue starttaa lokakuussa Uuden-Seelannin Aucklandista ja tulee Helsingin Peacock-teatteriin 23. marraskuuta 2017.

Griffin pitää hallussaan Guinnesin Maailmanennätystä sarjassa Eniten televisioituja komediaspesiaaleja. Hän päätti vuonna 2016 mittavan, 80 kaupungissa vierailleen USAn kiertueen ja julkaisi bestseller-kirjan Kathy Griffin’s Celebrity Run-Ins; My A-Z Index. Vuonna 2009 hänen muistelmansa Official Book Club Selection nousi New York Timesin bestseller-listan sijalle 1. Griffin oli myös päätähti omassa dokumenttisarjassaan Kathy Griffin: My Life On The D-List sekä omassa myöhäisillan keskusteluohjelmassaan Kathy.

Nyt tämä tuottelias koomikko tuo ikonisen, legendaarisen ja kaikki otteet sallivan tarinankerrontansa myös USAn ulkopuolisen maailman kuultavaksi. Mikään asia ei ole hänelle tabu. Hän toteaakin: ”Kuka olisi arvannut? Yksi ainoa valokuva sytytti keskustelun ja johti esiintymistarjouksiin ympäri maailmaa. Odotan innolla eri maiden yleisöjen kohtaamista, koko niljakkaan ja naurettavan, mutta ratkiriemukkaan tarinan kertomista. Ja hei! Sydneyn Oopperatalo ei ole hassumpi paikka sen kertomiseen, eikö vain?”

Kiertueen ensimmäinen jakso suuntautuu Uuteen-Seelantiin, Australiaan sekä eri puolille Eurooppaa. Griffin on motivoituneempi kuin koskaan päästessään esittämään maailmalle ratkiriemukkaan komediansa, joka venyttää hyvän maun rajoja äärimmilleen. Hän sanoo: ”Esitykseni ei ole heikkosydämisille eli jätä lapsesi kotiin. Mottoni on Hauskuus ensin. Mutta älä huoli, tämä tulee olemaan todellista irvailua kaikesta ja kaikista.” Ja lisää: ”Rakkaudella, tottakai.”

Esityksen tuottaa Suomen Stand Up Club.

Online: www.kathygriffin.com
Twitter: @kathygriffin
Instagram: www.instagram.com/kathygriffin/
Facebook: www.facebook.com/kathygriffin/

Pin It on Pinterest

Share This