Stand Up – Suomi Nauraa! - Finlandiatalo - Helsinki pe 01.12.2017 klo 20:00

Esiintyjät: André Wickström, Anitta Ahonen, Jaakko Saariluoma, Jacke Björklund, Marko Kämäräinen, Matti Patronen, Tomi Haustola

Liput alk. 33,00

K-15

Vaadi pomoltasi hauskempi pikkujoulu!

– vaadi pomoltasi hauskempi pikkujoulu

Kymmenien tuhansien katsojien ylistämä Suomi nauraa! -show kokee päivityksen ja on nyt entistäkin makeampi juhlakauden herkku! Maan parhaista esiintyjistä ja upeimmista konserttisaleista tunnettuun show’hun on lisätty rutkasti vauhtia ja visuaalisuutta, tuottamamme Stand Up! -tv-sarjan hengessä.

Vuoden 2017 esiintyjäkaarti on jälleen kerran hillittömän hauska. Stand up -koomikot André Wickström, Jaakko Saariluoma, Matti Patronen, Ali Jahangiri, Anitta Ahonen ja Tomi Walamiestavoittavat joka ikisen nauruhermon. Iltoja isännöi Naurun Tasapainon vuoden 2015 finalisti Tomi Haustola. Kaikki iltojen esiintyjät on nähty myös huippusuositussa Nelosen Stand Up! -ohjelmassa.

Tutustu myös Show & Dinner – ja VIP-paketteihin, joiden avulla järjestät vaikkapa koko työporukan pikkujoulut minuutissa – yhdellä puhelinsoitolla. Paketteihin olemme koonneet yltäkylläisesti hyvän illan aineksia; kolmen ruokalajin illallisen, parhaat istumapaikat, VIP-narikan ja VIP-henkilökunnan palvelut paikan päällä. VIP-paketti tekee sinusta ja seurueestasi kunniavieraitamme. Lue lisää pakettien sisällöistä tapahtumakohtaisten linkkien takaa.

Klikkaa ja katso VIP ja Show & Dinner -info

VIP sisältää:

  • ovet klo 17.30
  • ruokailu klo 18.00 alkaen, pöytiin tarjoiltu 3 ruokalajin illallinen
  • naulakkopalvelu
  • VIP-henkilöstön palvelut
  • VIP-passi

Menu:

Kasvis tarte tatin, vuohenjuustomoussea ja versosalaattia

***

Yön yli haudutettua naudanposkea, savuselleripyrettä ja sipulijus

***

Hunajakakkua, smetanaa ja punaherukkaa Reilun kaupan luomukahvia ja -teetä

Show & Dinner sisältää:

  • ovet klo 17.30
  • ruokailu buffet-pöydästä klo 18.00 alkaen
  • naulakkopalvelu
  • VIP-henkilöstön palvelut
  • VIP-passi

Menu:

Raikasta kasvissalaattia Paahdettua ja marinoitua luumua ja lehtikaalia Salaatti katkaravuista, kotimaisesta viljasta ja chili-vaniljavinegrettiä Kylmäsavustettua porsaanniskaa ja piklattua luomupunasipulia Kiviarinaleipää ja voita

***

Mureaksi haudutettua possua, luomu maa-artisokkaa ja chipotlekastiketta

***

Earl Greylla maustettua maitosuklaamoussea ja tyrniä Reilun kaupan luomukahvia ja -teetä

Pöytävaraukset tehdään automaattisesti tilausten perusteella. Ryhmät voivat tehdä juomatilauksia ennakkoon: ravintola@finlandiatalo.fi tai puh. 09-4024500.

Pin It on Pinterest

Share This