Stand Up – Suomi Nauraa! - Iso Sali, Tampere-talo - Tampere to 23.11.2017 klo 20:00

Esiintyjät: Ali Jahangiri, André Wickström, Anitta Ahonen, Jaakko Saariluoma, Matti Patronen, Tomi Haustola, Tomi Walamies

Liput alk. 33,00

K-15

Vaadi pomoltasi hauskempi pikkujoulu!

– vaadi pomoltasi hauskempi pikkujoulu

Kymmenien tuhansien katsojien ylistämä Suomi nauraa! -show kokee päivityksen ja on nyt entistäkin makeampi juhlakauden herkku! Maan parhaista esiintyjistä ja upeimmista konserttisaleista tunnettuun show’hun on lisätty rutkasti vauhtia ja visuaalisuutta, tuottamamme Stand Up! -tv-sarjan hengessä.

Vuoden 2017 esiintyjäkaarti on jälleen kerran hillittömän hauska. Stand up -koomikot André Wickström, Jaakko Saariluoma, Matti Patronen, Ali Jahangiri, Anitta Ahonen ja Tomi Walamiestavoittavat joka ikisen nauruhermon. Iltoja isännöi Naurun Tasapainon vuoden 2015 finalisti Tomi Haustola. Kaikki iltojen esiintyjät on nähty myös huippusuositussa Nelosen Stand Up! -ohjelmassa.

Tutustu myös Show & Dinner – ja VIP-paketteihin, joiden avulla järjestät vaikkapa koko työporukan pikkujoulut minuutissa – yhdellä puhelinsoitolla. Paketteihin olemme koonneet yltäkylläisesti hyvän illan aineksia; kolmen ruokalajin illallisen, parhaat istumapaikat, VIP-narikan ja VIP-henkilökunnan palvelut paikan päällä. VIP-paketti tekee sinusta ja seurueestasi kunniavieraitamme. Lue lisää pakettien sisällöistä tapahtumakohtaisten linkkien takaa.

Klikkaa ja katso VIP-paketti -info

VIP-paketti:

Ovet klo 17:30
Ruokailu klo 18:00 alkaen

menu

Mojitograavattua lohta ja minttujogurttia
Kananpojanfileetä Salsa Verde
Metsäsieni-emmentaljuustopiirakkaa
Punakaalicoleslaw
Vihreää salaattia ja hunaja-sinappikastiketta
Höyrytettyjä pikkuperunoita
Joululimppua ja voita

***

Paahdettua porsaanfileetä ja tummaa tyrnikastiketta
Uunijuureksia

***

Päärynätrifle
Luomukahvia, luomuteetä

Pin It on Pinterest

Share This