Stand Up – Suomi Nauraa! - Konserttitalo - Turku la 09.12.2017 klo 20:00

Esiintyjät: Ali Jahangiri, Anitta Ahonen, Jaakko Saariluoma, Jacke Björklund, Matti Patronen, Tomi Haustola, Tomi Walamies

Liput alk. 33,00

K-15

Vaadi pomoltasi hauskempi pikkujoulu!

– vaadi pomoltasi hauskempi pikkujoulu

Kymmenien tuhansien katsojien ylistämä Suomi nauraa! -show kokee päivityksen ja on nyt entistäkin makeampi juhlakauden herkku! Maan parhaista esiintyjistä ja upeimmista konserttisaleista tunnettuun show’hun on lisätty rutkasti vauhtia ja visuaalisuutta, tuottamamme Stand Up! -tv-sarjan hengessä.

Vuoden 2017 esiintyjäkaarti on jälleen kerran hillittömän hauska. Stand up -koomikot André Wickström, Jaakko Saariluoma, Matti Patronen, Ali Jahangiri, Anitta Ahonen ja Tomi Walamiestavoittavat joka ikisen nauruhermon. Iltoja isännöi Naurun Tasapainon vuoden 2015 finalisti Tomi Haustola. Kaikki iltojen esiintyjät on nähty myös huippusuositussa Nelosen Stand Up! -ohjelmassa.

Tutustu myös Show & Dinner – ja VIP-paketteihin, joiden avulla järjestät vaikkapa koko työporukan pikkujoulut minuutissa – yhdellä puhelinsoitolla. Paketteihin olemme koonneet yltäkylläisesti hyvän illan aineksia; kolmen ruokalajin illallisen, parhaat istumapaikat, VIP-narikan ja VIP-henkilökunnan palvelut paikan päällä. VIP-paketti tekee sinusta ja seurueestasi kunniavieraitamme. Lue lisää pakettien sisällöistä tapahtumakohtaisten linkkien takaa.

Klikkaa ja katso VIP-paketti -info

VIP-paketti:

Ovet klo 17:30
Ruokailu klo 18:00 alkaen

menu

Yrttiperunasalaattia ja karitsaa
Rosollia ja punajuurikermaa
Omppusellerisalaattia ja rusinapähkinää
Fenkolihilloketta
Tillisilliä, kananmunaa ja tillikurkkuja
Konjakkigraavattua lohta
Siianmätimoussea
Punakaalicoleslaw
Fenkolileipää

***

Bataattilaatikkoa
Yli yön haudutettua possua piparkakkukastikkeessa
Keitettyjä perunoita
Lanttuhauduketta

***

Rommilla maustettu luumubrita

Ruokailuun liittyvät tiedustelut ja ryhmien juomatilaukset: Eija Riihilahti, 050-4876288 /Konserttitalo Catering, EnkeliGroup Oy

Pin It on Pinterest

Share This