Tomi Haustola – Anteeksi Saisinko Kapinoida – pe 14.2. klo 20:00 - Villatehdas Studio Donner - Hyvinkää pe 14.02.2020 klo 20:00

Esiintyjät: Tomi Haustola

Liput 22,50


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anttij26/public_html/wp-content/themes/StandupCC/single-esitykset.php on line 125

Tomi Haustola “Anteeksi, saisinko kapinoida” – stand up show

Noin Viikon Studio, Nelosen Stand up! ja Naurun Tasapaino -ohjelmista tuttu koomikko Tomi Haustola Hyvinkäällä!

Tämä hellyyttävä puutarhatontun ja puhevikaisen James Bondin sekoitus on sisältä juuri sitä mitä ulkonäkökin antaa ymmärtää: loputtomasti vekkulimaista lämpöä miehekkään varmalla otteella. Tomi on eläin, virtuoosimainen improvisaatioeläin, joka solmii omat unelmansa ja pelkonsa kauniille tuplarusetille yleisön kanssa leikitellessä.

Lavalla Tomi on nimittäin puhdas kuin ensilumi harvinaisen muumimukin sisäpinnalla. Kiroilun ja tuhmuudet Tomi hoitaa yksin kotona suljetun komeron suojissa. Tässä kymmenvuotis taiteilijajuhlapuheessaan Haustola paljastaa, että pienet asiat eivät ehkä olekaan parhaita, sosiaalinen media on myrkkyä ja onnellisuuskin lähinnä makuasia. Kunpa vielä oppisi kapinoimaan niin, ettei kukaan huomaa.

Esiintyjänä hän on tullut tutuksi Naurun tasapaino ja Nelosen Stand up! -ohjelmista. Tämän lisäksi hän on käsikirjoittanut mm. kaksi Kultaista Venla-palkintoa voittanutta Noin viikon uutiset -satiiriohjelmaa.

Pin It on Pinterest

Share This