Ikaalinen Spa & Resort stand up

 

27.1. Ali Jahangiri – Uusi Alku

Uusi Alku on Ali Jahangirin tuore koko illan stand up -show, jonka punaisena lankana on muutos ja uuden aloittaminen.

“Uusi Alku symboloi minulle tätä aikaa, jossa elämme. Ensin pandemia, sitten sota ja nyt energiakriisin vauhdittama inflaatio. Minusta tuntuu, että joutuu aloittamaan kaiken uudestaan joka päivä” kuvailee Ali itse tämän esityksen lähtökohtaa.

Esitys sisältää ennen kuulumattomia hulvattomia tarinoita Alin pandemian ajan vastoinkäymisistä, kauppiasuran aloittamisen hauskoista sattumista ja ilosta, jonka uusi alku voi elämään tuoda. “Mä haluan, että katsojat saa tämän esityksen myöstä rohkeutta muuttaa myös omaa suuntaansa” kertoo Ali.

2.3. Heli Sutela & Krisse Salminen: Stand Uppia!

Sutela ja Salminen: Stand Uppia –show’ssa hauskuus on taattua, vaikka Krisse Salminen ja Heli Sutela ovatkin lavalla pääasiassa peräjälkeen…
Heli ja Krisse hauskuuttavat siis yleisöä vuorotellen suosikkijutuillaan. Esitys tarjoaa ihania kuteita ja kenkiä, naurua ja syviä tunteita.

4.5. Jussi Simola & Jape Grönroos Ikaalisissa

Mitä tapahtuu, kun kaksi suomalaisen komiikan kulmakiveä valtaavat lavan? Onko Ikaalinen valmiina Manse-komiikan kuninkaille?

Jussi Simolan puhenopeus ja LPM (laughs per minute) ovat hengästyttävät – kirjaimellisesti! Jussin komiikka on nopeaa, viiltävää eikä se sisällä kiusallisia taukoja. Viimeisen vuoden aikana Jussin keikoilla yleisö on tippunut tuoleiltaan, ja onpa apukeinona tarvittu astma-piippua, kun naurusta johtuva hyperventilaatiokohtaus ei ottanut loppuakseen.

Jape Grönroos on viihdyttänyt komiikannälkäisiä jo yli 20 vuoden ajan. Japen erityistaitona mainittakoon keski-ikäisen miehen inhimillistäminen: otteet Japen komiikasta kertovat kaunista ja karuakin kuvaa miehenä olemisen ilosta ja vaikeudesta.

 

  • Kesto noin 1 tunti 30 minuuttia, sisältäen väliajan.
  • Ovet 21.00
  • Showtime 21.30
  • Numeroimattomat istumapaikat
  • Liput ennakkoon 28€, ovelta 30€
  • K18

     

Tapahtumapaikkana toimii ravintola Kyrös -1.kerroksessa Ikaalinen Spa & Resortin päärakennuksessa.

Tervetuloa Ikaalinen Spa & Resortille nauramaan ja nauttimaan!
Ikaalinen Spa & Resort, Huvilatie 2, 39500 Ikaalinen

 

Ikaalinen Spa & Resort stand up keväällä 2024