Ikaalinen Spa & Resort stand up

 

5.4. Stand up: Mika Eirtovaara

Mika Eirtovaara on stand up-koomikko, näyttelijä, käsikirjoittaja ja teatteriohjaaja. Ensimmäisen keikkansa hän teki vuonna 1998 Tampereella, jonka nimi oli ”Lapseni isä oli saksanhirvi”. Tästä lannistuneena hän päätti opetella lajin ja on edelleen sillä tiellä. Suurelle yleisölle hän on tullut tunnetuksi Stand Up -Nelosen kolmen ensimmäisen kauden isäntänä. Mika on julkaissut useita stand up -tallenteita ja kiertänyt useilla sooloesityksillään Suomea. Vuonna 2024 saa ensi-iltansa hänen uusin ”Ihminen”-kiertueensa. ”Komedia on kieli, jota käytän ja joskus jopa ymmärrän.”

4.5. Jussi Simola & Jape Grönroos Ikaalisissa

Mitä tapahtuu, kun kaksi suomalaisen komiikan kulmakiveä valtaavat lavan? Onko Ikaalinen valmiina Manse-komiikan kuninkaille?

Jussi Simolan puhenopeus ja LPM (laughs per minute) ovat hengästyttävät – kirjaimellisesti! Jussin komiikka on nopeaa, viiltävää eikä se sisällä kiusallisia taukoja. Viimeisen vuoden aikana Jussin keikoilla yleisö on tippunut tuoleiltaan, ja onpa apukeinona tarvittu astma-piippua, kun naurusta johtuva hyperventilaatiokohtaus ei ottanut loppuakseen.

Jape Grönroos on viihdyttänyt komiikannälkäisiä jo yli 20 vuoden ajan. Japen erityistaitona mainittakoon keski-ikäisen miehen inhimillistäminen: otteet Japen komiikasta kertovat kaunista ja karuakin kuvaa miehenä olemisen ilosta ja vaikeudesta.

 

  • Kesto noin 1 tunti 30 minuuttia, sisältäen väliajan.
  • Ovet 21.00
  • Showtime 21.30
  • Numeroimattomat istumapaikat
  • Liput ennakkoon 28€, ovelta 30€
  • K18

     

Tapahtumapaikkana toimii ravintola Kyrös -1.kerroksessa Ikaalinen Spa & Resortin päärakennuksessa.

Tervetuloa Ikaalinen Spa & Resortille nauramaan ja nauttimaan!
Ikaalinen Spa & Resort, Huvilatie 2, 39500 Ikaalinen

 

Ikaalinen Spa & Resort stand up keväällä 2024