Valtavan kysynnän vuoksi avasimme lisäesityksen 15.10. klo 22:00.

CHAMBERS TOURING LTD AND STAND UP FINLAND PRESENTS:

JIMMY CARR – Terribly Funny

Täysin uusi Terrible Funny esitys pitää sisällään vitsejä kaikenlaisista kauheista asioista. Asioista jotka ovat voineet koskettaa sinua, kavereita tai ihmisiä joita rakastat. Mutta ne ovat vain vitsejä – ne eivät ole oikeita pahoja asioita. Vitsit ovat kuin pieniä valheita. Valtavan hauskoja, leikkimielisiä juttuja jotka kieli muodostaa. Jimmy tulee kertomaan vitsejä paikalla olevalle maksavalle yleisölle joka koostuu aikuisista ja jotka hyvin tietävät mitä on luvassa. Esityksen ainoa tarkoitus on saada ihmiset nauramaan, eikä mitään sen syvällisempää. Poliittisesti korrekti stand up -show on vähän sama kuin olisi rodeo show jossa pääosassa olisi turvallisuus ja terveys. Nyt sinua on varoitettu, voit alkaa nauttimaan showsta ja nauraa.

Jimmy Carr on ollut koomikko yli 15 vuotta. Hän on tehnyt 10 loppuunmyytyä kiertuetta, tehden yli 2500 showta yli kahdella ja puolelle miljoonalle ihmiselle. Hän on voittanut British Comedy Awardin kategoriassa paras live stand up -kiertue. Jimmy on ollut ehdolla Perrier Awardeissa ja 2016 hän oli ensimmäinen Britannialainen koomikko joka sai oman stan up -specialinsa USA:n Netflixiin.

Terrible Funny contains jokes about all kinds of terrible things. Terrible things that might have affected you or people you know and love. But they’re just jokes – they are not the terrible things. Jokes are little lies. Nothing more than wonderful, funny, joyful tricks, constructed from language. Jimmy will be telling jokes to an adult paying audience who’ve got a good idea what’s in store. And there’s no point to the show, save for to make the audience laugh. Having political correctness at a comedy show is like having health and safety at a rodeo. Now you’ve been warned, enjoy the laughs.

Jimmy Carr has been a comedian for over a decade and a half. He’s performed 10 sell-out tours, playing over 2,500 shows to more than 2 and a half million people. He’s won the British Comedy Award for ‘Best Live Stand-Up Tour’, been nominated for the Perrier Award and in 2016 became the first UK comedian to record a special for US streaming behemoth Netflix.

His television credits include 20 series as host of panel show 8 Out Of 10 Cats, 16 series of spin-off 8 Out Of 10 Cats Does Countdown and 10 years presenting Channel 4’s Big Fat Quiz Of The Year. He has also hosted three series of Roast Battle on Comedy Central UK.

“A comedy hero for our times” – The Guardian
“Jimmy Carr is a world-class comedian” – The Independent

 

15.10.2022 klo 19:00 ja 22:00 Kulttuuritalo, Helsinki⎢Kello 22:00 alkava show K-18⎢Esityksen kesto 90 min. ⎢Esityksessä ei ole väliaikaa ⎢Liput 46€

 

Jimmy Carr - Terribly Funny

15.10.2022 klo 19:00 ja 22:00
Kulttuuritalo, Helsinki
Liput 46,00 € | K-15 | Kesto n. 1,5 h.
(Huom. klo 22:00 show K-18)