Jacke Björklundin ylistetyt stand up -kurssit jatkuvat!

Kun seuraava nelipäiväinen kurssi Helsingissä järjestetään, ilmoitamme siitä tällä sivulla.
Kurssipäivät alkavat klo.10.00 ja päättyvät noin klo 17.00.

Suomen Stand Up Club on aina toiminut uusien stand up -koomikoiden löytämiseksi ja kasvattamiseksi. Suomi tarvitsee lisää naurua!

Nelipäiväinen stand up -kurssimme sisältää kaksi erillistä lauantai+sunnuntai -viikonloppua joiden aikana perehdytään stand up -komiikan tyyleihin, kirjoittamiseen sekä esittämiseen. Kurssin hinta on 595 € (sis. alv 24 %).

Suomen Stand Up Club on järjestänyt stand up -kursseja jo vuodesta 2000 alkaen. Kursseilta on haettu uusia kokemuksia, itsensä voittamista, yleisiä esiintymistaitoja jne. mutta kursseilta on myös jäänyt alalle nykyisiä täysipäiväisiä stand upin ammattilaisia.

Kurssille osallistuminen ei edellytä aiempaa esiintymiskokemusta. Suosittelemme lämpimästi myös heille, jotka ovat stand up -komiikkaa jo esittäneet.

Kurssin vetäjänä toimii Nelosen Stand Up! -ohjelmista tuttu, yli 2000 stand up esiintymisen Jacke Björklund.

Haluatko ilmoittautua, tai saada tiedon kun seuraavat kurssipäivät julkaistaan? Ota yhteyttä: jani@suomenstandupclub.fi

Ilmoita kiinnostuksesi stand up -kurssille tästä! (Ei vielä sitova ilmoittautuminen)

4 + 12 =

Suomen Stand Up Clubin kurssista sanottua:

Kurssi oli ehdottomasti posiivinen ja hyödyllinen kokemus. Kurssilla stand up -rutiinien kirjoittaminen pilkottiin pienen pieniin paloihin, niin että tyhmempikin ymmärsi, mistä on kyse. Kun kurssilla rohkaistui rikkomaan jään pienen ja turvallisen ryhmän edessä, sen jälkeen kynnys nousta oikealle lavalle oikean yleisön eteen oli huomattavasti matalampi. Ilman kurssia en olisi koskaan osannut kirjoittaa ensimmäistäkään juttua, enkä taatusti olisi uskaltanut nousta lavallekaan.

Jacken kurssi antoi paljon intoa ja motivaatiota stand uppia kohtaan. Opin todella konkreettisesti sen, miten stand up -jutut rakentuvat, ja miten omia juttuja voi itse lähteä kirjoittamaan ja muokata niitä paremmiksi. Sain myös paljon rakentavaa palautetta omista jutuistani ja esiintymisestäni. Kaikkein tärkein anti itselleni oli se, että kurssi antoi poltteen stand uppiin ja piiskasi minut lavoille esiintymään.

Kurssi oli LOISTAVA! Opetus oli viimeisen päälle perusteellista stand upin taustoista juttujen kirjoittamiseen. Jacken innostunut asenne ja erinomaiset käytännön esimerkit auttoivat myös hyvin asioiden ymmärtämisessä. Kurssin lopussa itse kirjoitetut rutiinit ja esiintyminen antoivat vielä hyvän kokemuksen siitä, mistä todella on kyse. Suosittelen lämpimästi kaikille stand upista kiinnostuneille.

Tämä kurssi on ihan must, jos vähääkään ala kiinnostaa ja haaveilee koomikon urasta! Jacke on opettajana aivan suvereeni guru ja komiikan mestari. Hän avaa kurssin aikana stand upin ja komiikan maailmaa ihan uudessa mittakaavassa. Stand uppia ei todellakaan opi katsomalla YouTubea ja kokeilemalla omin päin. Kurssilla saa kaiken tarvittavan, jotta pääsee alkuun ja kehittymään laijissa. Suosittelen lämpimästi kaikille stand upista haaveileville, kurssi oli täysin odotukset ylittävä kokemus. Jacke antoi paljon eväitä, esimerkkejä ja vinkkejä alkavalle uralle – tätä lajia ei kannata lähteä kokeilemaan ilman kunnon pohjatyötä ja stand upin tuntemusta.

Kurssi avasi silmät. Jos yhtään pitää komiikasta ja haluaa kehittää omaa viestintäänsä, niin tällä kurssilla nämä kaksi asiaa sulautuvat yhteen. Kurssilta saa eväät niin ammattilaisurasta haaveilevat kuin stand up -harrastajatkin.

Kurssi oli hyvä ja olen tyytyväinen. Jacke on opettajana erittäin kannustava. Kurssilla huomasi, kuinka hyvä on opetella komiikan tekemisen sääntöjä koheltamisen sijaan. Kurssi oli mahtava siitäkin syystä, että vaikka huomasin, miten vaikeaa on rakentaa toimiva esitys, se ei lannistanut, vaan innostuin lisää.

Kurssi oli todella positiivinen kokemus. Stand upin rakenteen ymmärtäminen ja sisäistäminen avoimen keskustelun ja vuorovaikutuksen kautta onnistui todella hyvin. Harjoitusten sisältö ja kasvava vaativuus tuotti tulosta hyvin. Yksinkertainen asian, kuten mikki standin siirtämisen vaikeus oli vaikea uskoa ennenkuin sen joutui kokeilemaan. Ja viimeisen päivän “esiintyminen” omalle porukalle ja kuvatus setin katsominen jälkeenpäin antoi hyvän kohokohdan kursille.

Olin ennen kurssia yrittänyt kirjoittaa rutiineja, mutta hyvin nopeasti huomasin minkä takia kirjoittaminen tuotti ongelmia aikasemmin. Nyt huomaan että saan aikaan paljon helpommin työstettäviä rutiineja todella nopeasti. Kurssin rytmitys ja sisältö eteneen juuri oikealla tahdilla ja tuo esiin sen hetken tärkeimmän ongelman ja ratkaisun siihen.

Voin ehdottomasti suositella kurssia kenelle tahansa, joka harkitsee Stand Up:in aloittamista.