Jaakko Saariluoman, Lavat Auki -show PERUTAAN.

 Jaakko Saariluoman Lavat Auki stand up -kiertue, joka siirrettiin keväältä 2020 covid-19 rajoitusten tultua syksylle 2020, perutaan.

Saleissa on rajoitettu yleisömääriä, ja tästä johtuen emme pysty toteuttamaan kiertuetta alkuperäisen suunnitelman mukaisesti. Kiertueet ovat aina taloudellinen riski niin tuotantoyhtiöille kuin koomikolle, ja näillä rajoitetulla yleisömäärillä riski kasvaa liian suureksi jotta uskaltaisimme kiertuetta tehdä. Tämän lisäksi muutamilla paikkakunnilla on myyty niin paljon lippuja, että osa lipun ostaneista eivät mahtuisi saliin ja sellaista me emme tietenkään halua.

Emme myöskään halua ottaa sitä riskiä että asiakas tilaisuuden jälkeen sairastuisi tai että joku virusta oireettomasti kantava ihminen mahdollisesti tartuttaisi muita. Joudumme myös miettimään artistin ja kiertuehenkilökunnan omaa turvallisuutta. Kiertueella olisi ollut yli 20 esiintymistä eri paikkakunnilla, ja tartuntariski on myös olemassa matkustaessa ja majoittuessa.

Koska kukaan ei voi ennustaa milloin Covid-19 tilanne on ohi, emme lähde toistamiseen siirtämään kiertuetta, vaan perumme sen kokonaan. Lippurahat saa takaisin lipunmyyntipisteiden ohjeistusten mukaisesti vuoden 2020 loppuun saakka.

Jaakko Saariluoman Lavat Auki stand up -kiertue tullaan toteuttamaan tulevaisuudessa kunhan tilanne on rauhoittunut jan se voidaan toteuttaa alkuperäisen suunnitelman mukaiseti.

Jaakko Saariluoma ja Suomen Stand Up Club Oy pahoittelee tilannetta. Toivomme, että tulemme pian näkemään teidät keikoilla joilla kenenkään ei tarvitse olla huolissaan terveydestään, ja voimme vapautuneesti nauraa ja nauttia stand up -illoista kuten kuuluu..

LIPPUPISTEEN OHJEET LIPPUJEN PALAUTUKSEEN KULUTTAJALLE:

https://www.lippu.fi/artist/jaakko-saariluoma/jaakko-saariluoma-lavat-auki-2611305/

TICKETMASTERIN OHJEET LIPPUJEN PALAUTUKSEEN KULUTTAJALLE:

https://help.ticketmaster.fi/hc/fi/articles/360006469714-Miten-toimin-jos-tilaisuus-peruuntuu-

Jaakko Saariluoma - Lavat Auki

PERUTTU.

Pin It on Pinterest

Share This