Live Stream Stand Up -show!

Kun ei voi mihinkään mennä, niin me tuomme LIVE stand upin sinun luokse! Neljä TV:stä tuttua koomikkoa saapuu apuun, kun huumoria eniten kaipaamme. 

Koomikoiden kanssa tultiin siihen tulokseen, että jotain on tehtävä! Kokoontumista rajoitetaan, mutta huumoria on kansalle saatava. Niinpä päätimme, että nyt on aika tuoda live stand up tietokoneille, padeille tai puhelimeen, ennen kaikkea sinne missä sinä olet. Osta naurettavan halpa lippu, kokoa (sallittu määrä) kavereita yhteen ja tule kanssamme nauramaan ja nauttimaan huipputason komiikasta perjantai-iltana. Ja mikä parasta, jos sinulla ei ole juuri perjantaina aikaa katsoa live -lähetystä, niin voit samalla lipulla katsoa tallenteen 48 tunnin ajan.
Illan aikana studion lavalle nousevat TV:stä tutut koomikot Heikki Vilja, Ursula Herlin, Tomi Haustola ja André Wickström.

JOS OSTIT LIPUN ENNEN 12.3. klo 20.00, VOIT KATSOA NAUHOITTEEN TAPAHTUMASTA SUNNUNTAIHIN 14.3. klo 21.00 SAAKKA TÄSTÄ LINKISTÄ: https://events.icareus.com/web/ohjelmakauppa/player/embed/webcast?eventId=91921845

Liput 8 € , kesto n. 45 min.

Live Stream Stand Up

Liput 8,00 € | Lipun ostanut voi katsella esityksen 48h.

Pin It on Pinterest

Share This