Suomen Stand Up Club esittää:

 

Mummo ja perilliset – 70v. juhlashow

 

Stand up -koomikko Tiina Henkolan 70-vuotissyntymäpäiväjuhlia vietetään stand up -shown merkeissä Helsingissä Bottan juhlasalissa.

”Mummo ja perilliset” – 70v. juhlashow on neljän koomikon huumorijuhla, jossa ikää ja sukupuolta ruoditaan esiintyjästä riippuen hormonihuuruisella tai -vajeisella kädellä.

Näiden vuosikertakoomikoiden lähes kahdensadan vuoden elämänkokemus takaa, että esitys tarjoaa joillekin hyvin suuria – ja toisille taasen todella pieniä – oivalluksia elämästä.

Tervetuloa kokemaan tämä siisti, mutta elämän- ja kuolemanläheinen komediailta!

Lavalle nousevat  synttärisankari Tiinan lisäksi hänen valitsemansa suosikkikoomikot: Anna Rimpelä, Roosa Maskonen ja Lasse Oikarinen.

 

Anna Rimpelä

Näyttelijä, stand up -koomikko ja kirjailija Anna Rimpelä kokee olevansa kanava ajatuksille, joista muut eivät puhu ääneen. Niin lavoilta kuin TV:stäkin tuttu Anna kuljettaa katsojan aina syntymästä kuolemaan niin herttaisesti, ettei kukaan ymmärrä, saati ehdi pahastua. Ja miksi pahastuisikaan, tosiasioista täällä vain puhutaan!

Roosa Maskonen

Roosa Maskonen on Vuoden 2023 stand up -tulokas -voittaja. Hän on kertakaikkisen hurmaava ja pidetty ihminen sekä Keuruun lahja suomalaiselle komiikalle – tai oikestaan koko maailmalle. Lempeydellään hämäävä Roosa katsoo maailmaa ja muita ihmisiä usein ylhäältä käsin, vaikka onkin lyhyt ihminen. Oivaltavat jutut ja ihmeellinen lavakarisma ihastuttavat ja naurattavat taatusti. Tai jos eivät, niin yleisöllä on peiliin katsomisen paikka.

Lasse Oikarinen

Lasse Oikarinen on Vuoden 2017 stand up -tulokas -voittaja, joka tunnetaan energisestä sekä heittäytyvästä tyylistään. Hän keskustelee ja pelaa yleisön kanssa taitavasti, mikä tekee jokaisesta esityksestä ainutlaatuisen. Lasse on ollut mukana myös Nelosen Stand Up! -ohjelman kolmannella ja neljännellä tuotantokaudella sekä MTV:n Komediaklubi-ohjelmassa.

Tiina Henkola

Vuoden 2023 tulokas -finalisti, Gong Shown 2023 voittaja… 70-vuotiaalla Tiinalla on lyhyen komediauransa aikana hyvä liuta titteleitä jo kerättynä. Tiina katsoo maailmaa elämää kokeneen, kiltin seniorin silmin etsien kuitenkin innokkaasti ratkaisuja ongelmiin yllättävin keinoin unohtamatta humaania perusvirettä.

PS. Älä tuo kukkia äläkä lahjaa, osta lippu!

Showtime klo 19. Ovet klo 18.
Kesto noin 2 h. Esityksessä on tauko.
Ikäraja 18 vuotta.

Esteettömyystiedot: https://bottaevents.fi/fi/. Saapuessasi pyörätuolilla, olethan ennakkoon yhteydessä Botta Eventsiin sujuvan saapumisen varmistamiseksi.