Jaakko Saariluoma & Jukka Puotila -Show

Ilmajoen Ooppera-areenalla nähdään harvinainen show kun lavalle astelee saman illan aikana Jukka Puotila sekä Jaakko Saariluoma.

Enää harvoin keikkaileva Pro Finlandia palkinnolla palkittu näyttelijä Jukka Puotila tarjoaa hekotusta ja tyylikkäitä iskuja vyön ylle ja alle. Jukka Puotilan lisäksi lavalla nähdään kymmeniä erilaisia henkilöhahmoja. Puotila loihtii näyttämölle katsojien iloksi perinteisiä hahmoja, mutta myös monia tämän hetken kuumia nimiä pintajulkkiksista poliitikkoihin.
Jos suomalaisella viihteellä olisi eturivi, seisoisi Jaakko Saariluoma tukevasti sen keskellä, askeleen muiden edellä. Näyttelijä, tv-tähti ja viihdemaailman monilahjakkuus kuuluu kiistatta kotimaisen stand up -komiikan kirkkaimpaan kärkeen.

Saariluoman nopeatempoinen ja haastavan koominen tyyli on selkeää ja hauskaa. Jaska hallitsee loistavasti yleisön kanssa keskustelun ja saa katsojat vapautumaan helposti, joten keikat muuttavat muotoaan kerrasta toiseen. Yksi asia, mikä ei muutu on se, että yleisöllä on aina hauskaa.

Perjantaina 8.7.2022 klo 19.00 | Liput alk. 38,50€

JAAKKO SAARILUOMA & JUKKA PUOTILA SHOW

pe 8.7. klo 19 Ooppera Areena, Ilmajoki
Liput alk. 38,50 €

Pin It on Pinterest

Share This