Suomen Stand Up Club esittää:

Seinäjoen Stand Up -viikonloppu 15.-16.9.2023

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Seinäjoen stand up -viikonloppu täyttää Rytmikorjaamon naurusta syyskuussa. Kaksipäiväisessä tapahtumassa nähdään monipuolista komiikkaa stand up -sooloista klubi-iltoihin.


Perjantain 15.9. Ohjelmisto


Tommi Mujunen – 20 vuotta komiikkaa (45 min)

On vuosi 2023 ja Tommilla tulee täyteen 20 vuotta stand upia. Moinen merkkipaalu ansaitsee sooloesityksen ja sellaisenhan Tommi on rykäissyt. Tommi pakkaa mukaansa parhaat jutut vuosien varrelta ja naurattaa ja ihastuttaa yleisöä nokkelalla komiikalla.

Klubi (90 min, sis. tauon)

Aatu Raitalan isännöimällä stand up -klubilla esiintyy Mikko Vaismaa, Kaisa Pylkkänen & Ilari Johansson. Open mic -koomikkona nähdään Nopee naurattaja 2022! -kilpailun voittaja Joonas Ranta.

Ernest Lawson Show (90 min. sis tauon)

Mitä syntyy, kun yhdistetään hauskuus ja musiikki? Jotain aivan naurettavan hyvää! Koko kansan hymypoika Ernest Lawson tuo Rytmikorjaamon lavalle elämänsä kaikki huvittavat sävyt. Ainutlaatuista kokoillan show’ta säestää hengästyttävän lahjakas yhden hengen orkesteri, muusikko Sam Weckman. 


Lauantain 16.9. Ohjelmisto


Jaakko Saariluoma – Lavat auki

Jaakko Saariluoma on valmis valloittamaan lavat ympäri Suomen pandemian takia esittämättä jääneellä uudella stand up -soolollaan! Komiikan suurmestarin kiertueet ovat olleet yleisömenestyksiä ja tälläkin kertaa luvassa on armottoman hauskaa huumoria stadista landelle. Edellisestä kiertueesta on kulunut kahdeksan vuotta, joten juttua piisaa: vajaan kaksituntisen aikana kuulet miten maailma makaa ja mitä kaikkea tällä välin on tapahtunut.

Klubi

Heikki Viljan isännöimällä klubilla esiintyy Saana Peltola, Matti Paalanen ja Antti Haapala. Open mic -koomikkona nähdään Nopee naurattaja 2022! -kilpailun finalisti Roosa Maskonen.

 

Seinäjoen stand up -viikonloppu

Pe-la 15.-16.9.2023 Rytmikorjaamolla

  • Ikäraja 18
  • Eteispalvelumaksu ei sisälly pääsylippujen hintaan
  • Alennuksiin oikeuttavat kortit ja todistukset tarkastetaan ovella

Oikeudet muutoksiin pidätetään.
Järjestäjä: Suomen Stand Up Club & Häjy Live