Stand Up - Suomi Nauraa!

Vaadi pomoltasi hauskempi pikkujoulu
Katso esitykset

Vaadi pomoltasi hauskempi pikkujoulu!

YLI 5.000 MYYTY KUUTEEN NÄYTÖKSEEN!

Kymmenien tuhansien katsojien ylistämä Suomi nauraa! -show kokee päivityksen ja on nyt entistäkin makeampi juhlakauden herkku! Maan parhaista esiintyjistä ja upeimmista konserttisaleista tunnettuun show’hun on lisätty rutkasti vauhtia ja visuaalisuutta, tuottamamme Stand Up! -tv-sarjan hengessä.

Vuoden 2017 esiintyjäkaarti on jälleen kerran hillittömän hauska. Stand up -koomikot André Wickström, Jaakko Saariluoma, Matti Patronen, Ali Jahangiri, Anitta Ahonen ja Tomi Walamiestavoittavat joka ikisen nauruhermon. Iltoja isännöi Naurun Tasapainon vuoden 2015 finalisti Tomi Haustola. Kaikki iltojen esiintyjät on nähty myös huippusuositussa Nelosen Stand Up! -ohjelmassa.

Tutustu myös Show & Dinner – ja VIP-paketteihin, joiden avulla järjestät vaikkapa koko työporukan pikkujoulut minuutissa – yhdellä puhelinsoitolla. Paketteihin olemme koonneet yltäkylläisesti hyvän illan aineksia; kolmen ruokalajin illallisen, parhaat istumapaikat, VIP-narikan ja VIP-henkilökunnan palvelut paikan päällä. VIP-paketti tekee sinusta ja seurueestasi kunniavieraitamme. Lue lisää pakettien sisällöistä tapahtumakohtaisten linkkien takaa.

Stand Up - Suomi Nauraa!

Showtime klo 20, ruokailu klo 18 alkaen.
Liput alk. 33 €, ruokailun sisältävät paketit alk. 129 € sis. palvelumaksut.
Kesto n. 2h 30min sis. väliajan. K-15.

Ryhmät & pikkujoulut

Lipun ostot ja varaukset. Soita Lippupisteen ryhmämyyntiin 0600 900 900 (2€/min+pvm, ark. 8-16)

Pin It on Pinterest

Share This