Suomen Stand Up Club esittää:

Tomi Haustola Yhden illan naurut -stand up show

 

 

”Yhden illan naurut” on TV:stä ja TikTokista tutun stand up -koomikko Tomi Haustolan kokoillan show, jossa nauretaan sekä itselle että maailmalle. 

Stand up show’ta on rakennettu pandemian alusta lähtien: 9 vuoden suhteen eron keskeltä ja kolmikymppisyyden lopusta, joten tässä esityksessä kyytiä saavat niin riisikakut kuin robotti-imuritkin.

Show’ssa mietitään, millaista on yrittää pysyä kyydissä alati muuttuvassa maailmassa, kun etäpalaverissa mikki jää vahingossa päälle, treffeillä tavoite on käydä S-ryhmän paikoissa, jotta käteen jää edes bonuksia, ja riisikakkua saa kutsua kakuksi, vaikka sehän ei jumankauta ole mikään kakku!

Tomille tyypilliseen tapaan jokainen esitys on hauskasti oman näköisensä, joten tule nauramaan ja nauttimaan Kulttuurikellarille ainutlaatuisesta keikasta!

Tomi on esiintynyt niin Nelosen Stand up, Naurun Tasapaino kuin Noin Viikon Studio -ohjelmissa sekä vieraillut lukuisissa muissa. Tämän lisäksi hän on käsikirjoittanut mm. Noin Viikon Uutisia, Suurmestaria ja Stadi vs. Landea.

Show’n kesto n. 1 h 30 min sisältäen tauon
Ikäraja 18 vuotta
Mahdollinen eteispalvelumaksu ei sisälly pääsylippujen hintaan
Alennuksiin oikeuttavat kortit ja todistukset tarkastetaan ovella

Oikeudet muutoksiin pidätetään.