Tuhat ja yksi tunteenpurkausta, oivallusta, ihmetystä, karvoihin katsomista ja ennen kaikkea kaksin kerroin vetävää naurunpurskahdusta! Koe vauhdin hurma ja koko tunneskaalan kaikki asteet yhdessä Mika Eirtovaaran ja Ali Jahangirin kanssa heidän räiskyvässä stand up -illassaan Tuhat ja yksi naurua. Jos kolme toivettasi ovat nauraminen, viihtyminen ja ilonpito, täyttyvät ne 1001-kertaisesti.

Mika Eirtovaara on yksi maamme stand up -kentän arvostetuimmista ja ahkerimmin keikkailevista koomikoista. Kun moni tätä nykyä menestynytkin suomalainen lavahumoristi otti ensiaskeliaan Get Up, Stand Up! -tv-kilpailussa 2005, toimi Eirtovaara jo kilpailun tuomarina. Mittavan, yli 3000 stand up -keikkaa käsittävän uransa lisäksi hän on myös käsikirjoittaja, ohjaaja ja näyttelijä, The Comedians -yhtyeen basisti, Nelosen Stand up! -ohjelman isäntä sekä yksi suomalaisen komiikan pioneereista.

Stand up -koomikko, radiotoimittaja, juontajaja mediapersoona Ali Jahangiri on siekailematon – ellei jopa ruokoton – tiukkaan tempoon yleisöään naurattava hahmo. Hänet tunnetaan viiltävistä luotauksistaan suomalaiseen yhteiskuntaan ja arkeen niin radiossa (mm. Ali Show, Ali ja Husu) kuin lavallakin. Syksyllä 2016 Suomen kulttuurirahasto noteerasi Alin työn 10 000 palkinnolla “silmien avaamisesta ja rajoja ylittävästä huumorista”.

Tuhat ja yksi naurua

Mika Eirtovaara – Ali Jahangiri
22.10.–20.1.2017, 15 kaupungissa ympäri Suomen

Kesto: n. 1 h 30 min. sis. väliajan
K-15
Liput alk. 24,50 / 21,50 (opiskelija, eläkeläinen, varusmies, työtön)
Osta liput

Kiertuekalenteri