Vitsit Sikseen! -podcast – Keskustelua komiikasta 

 

Vitsit Sikseen! podcast täyttää kolme vuotta ja juhlan kunniaksi on aika järjestää ensimmäinen podcast-nauhoitus elävän yleisön edessä Kulttuurikeskus Caisassa tiistaina 26.9.2023.

Vieraiksi saapuu ainakin koomikot Köpi Kallio, Krisse Salminen ja Aatu Raitala. Mukana on tietysti myös Heikin uskollinen aisapari Ray Zambino.

Luvassa on stand up -komiikkaa, mielenkiintoisia keskusteluja, paljon naurua ja toki asioita, jotka eivät tule päätymään viralliseen jaksoon. Tämä kannattaa siis kokea livenä!

 

Jos olet aina halunnut kysyä jotain huippuvierailtamme tai itse isännältä Heikki Viljalta, sinulla on siihen nyt mahdollisuus! Jätä meille alla olevaan lomakkeeseen kysymys, anna mitä tahansa palautetta tai vaikka kirjoita haikuruno. Bonuksena jokaisen vastaajan kesken arvomme pari vapaalippua Vitsit Sikseen! LIVE nauhoituksiin!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

Vuonna 2020 perustettu Vitsit Sikseen! -podcast on täynnä naurua, huumoria ja elämänviisauksia. Podcastin isäntänä toimii stand up -koomikko Heikki Vilja.  Joka jaksossa sukelletaan huumorin maailmaan erilaisten komedia-alan huippuvieraiden kanssa.

Hyppää Vitsit Sikseen! -podcastin pariin:

 

➡ YOUTUBE

➡ SPOTIFY

➡ APPLE PODCAST

➡ GOOGLE PODCAST