Vitsit sikseen! LIVE

Stand up -koomikko Heikki Viljan isännöimä Vitsit sikseen! -podcast täyttää syksyllä kolme vuotta. Juhlan kunniaksi on aika järjestää ensimmäinen podcast-nauhoitus elävän yleisön edessä. Tule katsomaan mitä kummaa tapahtuu Vitsit Sikseen Livessä Kulttuurikeskus Caisassa tiistaina 26.9.2023.

Vieraiksi saapuu ainakin koomikot Krisse Salminen, Aatu Raitala ja Köpi Kallio. Myös pari yllätystä on takuuvarmasti luvassa. Mukana paikan päällä on tietysti myös Heikin uskollinen aisapari Ray Zambino. Luvassa on stand up -komiikkaa, mielenkiintoisia keskusteluja, paljon naurua ja toki asioita, jotka eivät tule päätymään viralliseen jaksoon. Tämä kannattaa siis kokea livenä!

Vitsit sikseen! -podcast sai alkunsa korona-aikaan, kun keikkojen tilalle piti keksiä jotain tekemistä. Näiden vuosien aikana podcast on kehittynyt Suomen johtavaksi komiikkaan keskittyväksi podcastiksi keräten yli 90 000 kuuntelukertaa eri podcast-alustoille ja lähes 200 000 katselukertaa Youtubeen.

  • Tilaisuus taltioidaan.
  • Kesto n. 2 tuntia, ei taukoa.
  • Ikäraja 18 vuotta.
  • Eteispalvelumaksu ei sisälly pääsylippujen hintaan.

26.09.2023 klo 19:00 Kulttuurikeskus Caisa, Kaikukatu 4 B, 00530 Helsinki⎢ K-18 ⎢Esityksen kesto n. 2 h. ⎢Esityksessä ei ole väliaikaa ⎢Liput 10 € + tilausmaksut (alk.1,50€)

 

Jos olet aina halunnut kysyä jotain huippuvierailtamme tai itse isännältä Heikki Viljalta, sinulla on siihen nyt mahdollisuus! Jätä meille alla olevaan lomakkeeseen kysymys, anna mitä tahansa palautetta tai vaikka kirjoita haikuruno. Bonuksena jokaisen vastaajan kesken arvomme pari vapaalippua Vitsit Sikseen! LIVE nauhoituksiin!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

Vitsit sikseen! LIVE

26.09.2023 klo 19:00
Kulttuurikeskus Caisa, Helsinki
Liput 10,00 € + tilausmaksut (alk.1,50€)| K-18 | Kesto n. 2 h.